Junioren promoties

Speciaal voor kinderen tussen de 6-10 jaar is er een ‘kennis met tennis’ promotie programma. Hiermee kunnen kinderen middels een lage instap kennis maken met tennis. Een programma duurt 8 weken, kost €55,00 en wordt gegeven door een professionele tennisleraar. Voor materialen inclusief rackets wordt gezorgd. Meer info

Balvaardigheid 6 jarige
Een geweldig leuk programma waar de kinderen spelenderwijs hun coördinatie en bewegingen ontwikkelen voor tennis. In deze lessen worden bal en racket op allerlei verschillende manieren gebruikt. Op het eind weten de kinderen waar het racket daadwerkelijk voor bedoeld is en kunnen ze de bal een paar keer op en neer slaan.

Slagvaardigheid 7-8 jarige
In deze fase ontwikkelen de kinderen steeds meer vaardigheden om meerdere keren over te kunnen spelen. Daarnaast doet het kind kennis en kunde op om wedstrijdjes te kunnen spelen. De verworven vaardigheden kunnen ze inzetten in een veilige omgeving van ‘fun activiteiten’ (de beleving staat voorop. Winnen of verliezen is ondergeschikt) die georganiseerd worden door de club/jeugdcommissie.

Instapcursus
9-10 jarige
Dit programma is speciaal bedoelt voor kinderen die op ‘latere’ leeftijd kennis willen maken met tennis. Versneld leert je de basis technieken, tactieken en spelregels. Op het eind van het programma heb je een goed beeld hoe leuk tennis is en heb je alle skills om mee te doen met fun activiteiten en de officiële KNLTB competitie.   Een keertje proberen kan het gehele jaar door. Zolang de groep niet vol is kan er ingestroomd worden (€7,50 per resterende les). Wacht niet te lang, dit programma is behoorlijk populair en heeft een beperkt aantal plaatsen.

Inschrijven en meer info

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 363 364

Adres

Klokkenlaan 29
5175 NV Loon op Zand

KVK-nummer

40271259