Competitie

TPC Loon op Zand is aangesloten bij de KNLTB. Samen zetten we ons in om meer mensen met meer plezier te laten tennissen en padellen. In de praktijk zien we dat je door veel wedstrijden te spelen, steeds beter wordt en meer plezier in het spelletje krijgt. Met competitie spelen in teamverband speel je samen wedstrijden voor jouw club en kan jij je spel en vaardigheden ontwikkelen.

En competitie spelen heeft nog een extra dimensie, want het zorgt ook voor veel sfeer en gezelligheid naast de baan. Niet gek dus dat de competitie door veel spelers als hoogtepunt van het seizoen wordt beschouwd! Nu heeft ieder seizoen zijn eigen hoogtepunt dus je kunt eigenlijk het hele jaar door competitie spelen!

Nederland heeft één van de grootste centraal georganiseerde tennis en padel competities ter wereld. Iedereen die lid is van een KNLTB vereniging kan competitie spelen. Er is een zeer divers competitieaanbod voor zowel senioren als voor de jeugd, als voor tennis en padel, op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, ook voor jou is er een competitie die bij je past!

TPC Loon op Zand biedt de volgende competities aan:

  • Voorjaarscompetitie (periode apr/mei)
  • Zomercompetitie (periode mei/jun)
  • Najaarscompetitie (periode sep/okt)
  • Wintercompetitie (periode nov/dec/jan)

Op inschrijven competitie vind je alle actuele detail informatie om jezelf individueel of als team in te schrijven.

Na ontvangst van de inschrijvingen, worden de teams aangemeld bij de KNTLB. Nadat de indelingen bekend worden gemaakt, ontvangen alle captains de benodigde info vanuit de Vereniging Competitie Leiders (VCL) van TPC Loon op Zand.

De inschrijvingregels zijn te vinden op de pagina loting procedure competities

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 363 364

Adres

Klokkenlaan 29
5175 NV Loon op Zand

KVK-nummer

40271259