Variabele diensten reglement

Introductie

Zoals op 30-5-2022 tijdens de ALV is besloten zijn we 1-1-2023 gestart met een nieuwe opzet voor de uitvoering van vrijwilligerstaken. Een uitleg hiervan vind je hier. Een uitleg voor de uitvoering van variabele diensten voor het behalen van punten vind je hier.

Aantal punten voor 2024

Leeftijd per 1-1-2023 Aantal punten
18 tot en met 69 jaar 8
70 tot en met 72 jaar  4
73 jaar en ouder  vrijgesteld

Nieuwe leden

Voor alle nieuwe leden in het kalenderjaar 2024 worden maandelijkse inloop/welkom avonden georganiseerd. Hierin krijg je, naast een welkom bij de club, informatie op welke wijze en wanneer jij een steentje bij kunt dragen. Door bijvoorbeeld eens met een bardienst of klusdienst mee te draaien of in een gesprek met een van de commissieleden te horen wat er komt kijken bij het invullen van een vaste rol.

Hoe schrijf ik in voor een variabele dienst?

  • Het gemakkelijkst kan je de diensten direct inplannen via de KNLTB club app. Kies in deze app voor club (huis-icoontje), kies voor diensten en je ziet direct op welke dagen en tijden de diensten nog openstaan. Daarna kun je jezelf er direct op inplannen. Tip: Mocht je het ¨diensten¨-veld niet kunnen openen, dan moet je of de nieuwste versie van de KNLTB club app downloaden of als je die al hebt, deze even bijwerken! Meer info over de KNLTB ClubApp vind je hier.
  • Je kunt je dienst ook inplannen via de website van onze tennisclub onder ¨Mijn Club¨. Dan moet je inloggen met je bondsnummer en/of clublidnummer.

Mocht je er echt niet uitkomen, kun je een mailtje sturen naar: [email protected]

IVA Certificaat voor uitvoering bar diensten

In verband met onze Drank- en Horecavergunning moeten al onze leden van 18 jaar en ouder die bardienst draaien een IVA-certificaat (Instructie Verantwoord Alcoholverbruik) behaald hebben. Zorg ervoor dat je, in ieder geval vóór je eerstvolgende bardienst, dit certificaat behaald hebt! Voor meer
informatie klik hier.

Overig

Mocht de totale dienstenplanning vol komen te zitten en we nog steeds mensen beschikbaar hebben om hun punten te behalen, maken we meer diensten aan om ieder lid aan zijn verplichting te laten voldoen. Een schone en bezette bar en een mooi opgeruimd paviljoen en sportpark wil toch iedereen?!

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 363 364

Adres

Klokkenlaan 29
5175 NV Loon op Zand

KVK-nummer

40271259