Tennistraining

Regulieren lessen
De tennistraining bij Tennis & Padelclub Loon op Zand wordt gegeven door de professionele tennistrainers Martijn Hagemeier en Jeroen Michels. De trainingen zijn geschikt voor jong en oud & voor beginners tot gevorderden.

Gedurende het jaar zijn er 2 reeksen bestaande uit 16 lessen van 60 minuten. De lessen worden verzorgd op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en op vrijdagochtend. In overleg en bij voldoende inschrijvingen zijn overige dagen en tijden bespreekbaar.

Reeks 1: april t/m september
Reeks 2: oktober t/m maart

Tennistraining wordt alleen aangeboden aan leden van Tennis & Padelclub Loon op Zand. Om deel te nemen aan een junioren promotie hoef je geen lid te zijn van de club.


Aanmelden en informatie
Voor meer informatie, tarieven of inschrijven, ga naar www.tennistijd.nl.
Voor bijzondere verzoeken/suggesties of tussentijds instromen neem contact op met Martijn Hagemeier 06-47494846, [email protected]


Junioren promoties
Speciaal voor kinderen tussen de 6-10 jaar is er een ‘kennis met tennis’ promotie programma. Hiermee kunnen kinderen middels een lage instap kennis maken met tennis. Een programma duurt 8 weken, kost €55,00 en wordt gegeven door een professionele tennisleraar. Voor materialen inclusief rackets wordt gezorgd. Meer info

Een keertje proberen kan het gehele jaar door. Zolang de groep niet vol is kan er ingestroomd worden (€7,50 per resterende les). Wacht niet te lang, dit programma is behoorlijk populair en heeft een beperkt aantal plaatsen. Inschrijven en meer info


Balvaardigheid
 

6 jarige Een geweldig leuk programma waar de kinderen spelenderwijs hun coördinatie en bewegingen ontwikkelen voor tennis. In deze lessen worden bal en racket op allerlei verschillende manieren gebruikt. Op het eind weten de kinderen waar het racket daadwerkelijk voor bedoeld is en kunnen ze de bal een paar keer op en neer slaan.


Slagvaardigheid
 
7-8 jarige In deze fase ontwikkelen de kinderen steeds meer vaardigheden om meerdere keren over te kunnen spelen. Daarnaast doet het kind kennis en kunde op om wedstrijdjes te kunnen spelen. De verworven vaardigheden kunnen ze inzetten in een veilige omgeving van ‘fun activiteiten’ (de beleving staat voorop. Winnen of verliezen is ondergeschikt) die georganiseerd worden door de club/jeugdcommissie.

Instapcursus
9-10 jarige Dit programma is speciaal bedoelt voor kinderen die op ‘latere’ leeftijd kennis willen maken met tennis. Versneld leert je de basis technieken, tactieken en spelregels. Op het eind van het programma heb je een goed beeld hoe leuk tennis is en heb je alle skills om mee te doen met fun activiteiten en de officiële KNLTB competitie.  

Inschrijven en meer info 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 363 364

Adres

Klokkenlaan 29
5175 NV Loon op Zand

KVK-nummer

40271259