Sponsor worden?

Een win-win!

  • Met meer dan 500 leden organiseren we jaarlijks diverse activiteiten voor jong en oud. Naast 3 druk bezochte toernooien en interne activiteiten spelen er het hele jaar door tientallen verschillende teams in competitieverband op bijna alle dagen van de week.
  • Kortom, een actieve club waar veel leden maar zeker ook bezoekers uit het dorp en de regio het park bezoeken.
  • Als sponsor kunt u zich op een sportieve manier presenteren naar onze leden en bezoekers. Promotie voor uw bedrijf of product bij een grote groep actieve mensen, geeft uw bedrijf een unieke kans om de naamsbekendheid te vergroten. Kom in contact met een potentiële actieve consument / klant of online via onze website die door honderden bezoekers per week wordt bezocht.

Sponsoring is voor onze club van belang

Door sponsorinkomsten zijn wij in staat om (extra) activiteiten te organiseren die met een normale exploitatie niet mogelijk zouden zijn.

  • Optimaal onderhoud en verzorging van ons park en paviljoen.
  • Aansprekende tennis- en padel toernooien als LOZ Padellos, de Clubkampioenschappen en het Open Toernooi.
  • De contributie kan concurrerend blijven, voor jeugd en senioren.
  • Geld genereren voor het opknappen van het paviljoen en het terras, zodanig dat onze accommodatie een goed uithangbord is voor onze sponsoren.
  • Opbrengsten binnenhalen voor extra voorzieningen om het leefklimaat buiten en binnen de banen naar een hoger niveau te brengen. Let wel: dit moeten zaken zijn die als adoptieobject kunnen worden geschonken door mogelijke sponsors.
  • De verkregen sponsorbijdragen gebruiken om naar buiten te treden als tennis & padelclub. Denk hierbij aan wervingscampagne, gratis kennismakingstoernooi. Dit alles ook om de sponsoren extern de club onder de aandacht te brengen.

Interesse?

Heeft u interesse in sponsoring van onze club? Klik op de brochure (onderaan deze pagina) voor meer informatie of stuur een mail naar [email protected]. We maken dan graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden door te nemen.

Kent u een potentiële sponsor?

Indien u iemand kent die mogelijk geïnteresseerd is in de sponsormogelijkheden geef het dan aan ons door. Wij gaan er dan direct mee aan de slag.

Sponsor Brochure TPC Loon op Zand.pdf Sponsor contract.pdf Sponsor contract.docx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 363 364

Adres

Klokkenlaan 29
5175 NV Loon op Zand

KVK-nummer

40271259