Vertrouwenspersoon

TPC Loon op Zand wil een vereniging zijn waarbij iedereen kan genieten van de sport en waar iedereen zich veilig en thuis kan voelen. Een veilig sportklimaat voor jeugd, sporters, ouders, vrijwilligers, trainers en iedereen die betrokken is bij onze vereniging, is daarbij een belangrijk onderdeel. 

Ondanks dat we er alles aan doen om een veilig sportklimaat te waarborgen, kan het voorkomen dat je je niet veilig voelt of met een probleem rondloopt dat je niet kwijt kan. In zo'n geval kun je contact opnemen met een vertrouwenspersoon.

Een vertrouwenspersoon heeft een adviserende rol en helpt je om de juiste stappen te zetten en biedt daarbij, waar nodig ondersteuning. Diegene luistert naar jouw verhaal en helpt je zoeken naar mogelijkheden om de situatie op te lossen.  Hij of zij kan je helpen om een klacht of melding in te dienen, maar gewoon even praten kan dus ook.  

Even voorstellen
Binnen onze vereniging zijn er drie vertrouwenspersonen, hieronder stellen zij zich kort aan je voor.  

Jori Vromans
Ik ben Jori Vromans, geboren in 1988 en vader van 3 jonge kinderen. Sinds langere tijd ben ik lid van de tennisclub, sinds enekel jaren als fanatieke padelspeler. Via mijn werk in de paramedische gezondheidszorg ben ik gewend in contact te zijn met mensen. Ik geloof in het goede van de mens en dat alle mensen een interessant verhaal te vertellen hebben. Sinds enkele jaren help ik binnen de club met het organiseren (planning) van toernooien, eerst een aantal keren de open in het najaar. Sinds 2023 bij de clubkampioenschappen. Als vertrouwenspersoon hoop ik, met een luisterend oor, clubgenoten te kunnen helpen met het zoeken naar een oplossing bij onprettige ervaringen binnen de vereniging. Samen met mijn mede vertrouwenspersonen ga ik deze uitdaging met veel enthousiasme aan.

Contactgegevens: [email protected]

Ester Vromans
Mijn naam is Ester Vromans- van de Wiel, geboren in 1986 en moeder van Anna, Julian en Floris. Een jaar of 8 geleden ben ik lid geworden van de vereniging en na jaren tennissen, ben ik nu met veel plezier aan het padellen. Door mijn werk als kinderfysiotherapeute ben ik gewend een goed contact op te bouwen met ouder en kind en met een open blik te kijken en luisteren naar ieders verhaal. Ik hoop dit dan ook in te kunnen zetten op het moment dat een van jullie met een vraag bij mijn komt, om je zo samen met mijn collega vertrouwenspersonen je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Contactgegevens: [email protected]

Nicole Spee- van Kuijk
Mijn naam is Nicole Spee- van Kuijk, geboren en getogen in Loon op Zand. Samen met mijn man Coen ben ik met veel plezier lid van onze tennis- en padelclub. Ook onze kinderen Teun en Daan hebben enkele jaren fanatiek gebruik gemaakt van deze mooie club. Sinds 2011 ben ik met andere fijne clubleden betrokken bij de organisatie van de clubkampioenschappen. Als ergotherapeut ben ik bijna 25 jaar werkzaam in de gehandicaptenzorg. De laatste jaren met name als docent fysieke belasting en als therapeut voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Een brede kijk, het analyseren van problemen en het zoeken naar mogelijkheden zijn voor mij bekend terrein. Voel je vrij om je vraag te stellen, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Contactgegevens: [email protected]

(Van links naar rechts: Jori, Ester en Nicole)  
Meer informatie
Voor meer informatie kun je het reglement hieronder downloaden

Reglement vertrouwenspersoon - TPC Loon op Zand.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 363 364

Adres

Klokkenlaan 29
5175 NV Loon op Zand

KVK-nummer

40271259