Nieuw toegangssysteem

15 april 2024


Leden konden altijd toegang tot het paviljoen krijgen via de ledenpas met magneetstrip. Zo kon je altijd de lichten aan- en uitzetten en had je toegang tot de toiletten, ook al was er geen bardienst.

Vanaf dit jaar krijgen nieuwe leden van de KNLTB geen fysieke ledenpas meer uitgereikt. Om die reden is de toegang tot het paviljoen vanaf vandaag gewijzigd.

 

Bij de voordeur van het paviljoen én de deur naar de keuken hangt nu een pincode apparaat. De code kun je vinden in je ClubApp. Open de ClubApp, kies linksonder voor ‘Home’ en je ziet je zes-cijferige code om in te toetsen.

Met deze code, die voor iedereen anders is en regelmatig wijzigt, kan ieder lid door de voordeur.

De leden die bardienst hebben + bijv. de bar- en paviljoencommissie, kunnen met dezelfde code óók de deur openen naar de keuken.

Voor leden die bardienst, keukendienst of schoonmaakdienst hebben: de code voor de keukendeur werkt vanaf 30 minuten vóór aanvang van je dienst.

Afsluitprocedure (voor alle bardienst/schoonmaakdienst/commissieleden):

  • Zorg voordat je afsluit, dat alle glazen schuifdeuren + de schuifdeur in de gang op slot gedraaid zijn.
  • De schuifdeur in de gang draai je aan de zijde van het bargedeelte op slot met de draaiknop en je verlaat het bargedeelte door de keukendeur (en vervolgens de buitendeur).
  • Deze twee deuren vallen vanzelf in het slot als ze dicht zijn, je hebt dus geen sleutel meer nodig.
  • De sleutel in het sleutelkastje blijft aanwezig voor noodgevallen, maar de code zal binnenkort niet meer in de aankondigingsmail voor de verschillende diensten gedeeld worden.


    Mocht je vragen hebben, stuur een berichtje naar [email protected] 

Nieuwscategorieën Bar & Paviljoen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 363 364

Adres

Klokkenlaan 29
5175 NV Loon op Zand

KVK-nummer

40271259